Velkommen til dugnad og årsmøte onsdag 13. mai kl. 17:00

Styret i Brekkerød 2 Vel ønsker alle velkommen til dugnad onsdag 13. mai. Vi håper på flott dugnadsvær og godt oppmøte for å fremme områdets ve og vel. Oppmøte ved Brekkerødlia 21 (Fagermo) kl. 17:00.

Styret har avtalt med Halden kommune angående leveranse av subbus, og at de lar en lastebil og/eller heger stående over natten slik at vi kan kaste organisk nedfall fra fellesområder i denne (NB! Ikke privat søppel). Se svaret fra kommunen som eget dokument på siden.

Vi satser på godt vær og inviterer derfor også i år til grilling med felles storgrill. Alle bes ta med det de ønsker av mat og drikke. Styret besørger grill, kull etc. Det kan også være greit om det tas med noen ekstra stoler og bord. Garasjen stilles i år som tidligere år til disposisjon.

Vi starter med årsmøte hvor vi har følgende agenda:

  • Godkjenning av styresammensetning
  • Godkjenning av regnskap og budsjett
  • Ferdigstillelse av området
  • Diverse

Deretter er det grilling og aktiviteter for barna mens de voksne deltar i dugnad. Dugnaden består i lett rydding av fellesområder (vi tok det meste i fjor), og ut-trilling av subbus på gangstiene i området. Kom gjerne med innspill snareste om hvor det trengs subbus. Det vil bli lagt ut ved alle felles gangveier som et utgangspunkt.

Vennlig hilsen
Styret Brekkerød 2 Vel