Referat fra styremøte 20.03.2017 – Brekkerød 2 Velforening

Referat fra styremøte 20.03.2017 -Brekkerød 2 Velforening

 

Sted:                     Langbrygga kl 19:30

Tilstede:             Knut W. Eriksen, Tor Magnus Sæter-Fagermo, Roland Al-Harbi, Marius Hagberg, Per-Arne Jørgensen
Møteleder:        Tor Magnus Sæter-Fagermo

Referent:            Knut W. Eriksen

Til behandling:

  1. Skal vi opprettholde velforeningen
  2. Formalisere videre styre
  3. Valgkomitee
  4. Regnskap
  5. Kontingent
  6. Dugnad
  7. Sosialt samvær

Referat:

  1. Skal vi ha en velforening

Det ble diskutert om vi skulle opprettholde velforeningen. Sittende styre ønsker at velforening på Brekkerød II skal opprettholdes for å ivareta barnas interesse, skape samhold, samt dugnad for vedlikehold og ivareta fellesområde. Det er også ønskelig å gjenta Barnas dag.

  1. Formalisere videre styre

Forslag til styre for Brekkerød II velforening  2017

Styreleder: Tor Magnus Sæter-Fagermo

Kasserer: Roland Al Harbi

Styremedlem: Marius Hagberg

Styremedlem: Per-Arne Jørgensen

Styremedlem: Knut W. Eriksen

Per-Arne Jørgensen er ansvarlig for www.bvel2.com , og Knut W. Eriksen er sekretær.

  1. Status regnskap

Kasserer Roland gjennomgikk regnskap per 31. 12. 2016. Årsoppgaven viser at vi hadde en saldo på kr 54.012,41 per 31.12.2016.

Da det er lite behov for høy egenkapital beslutter styret å redusere kontingent til 300 kr per enebolig og 175 kr for rekkehus.

  1. Dugnad våren 2017

Dugnad er satt til fredag 28. april kl 17:00 med påfølgende sosialt samvær hos Tor Magnus Sæter-Fagermo etter dugnad. Det lages en egen invitasjon til dette. Fellesområde skal ryddes og det bemerkas at kun avfall fra fellesområdet skal kastes i lastebil/container. Det oppfordres at beboere melder inn behov til styret i forkant av dugnad. Styret ser på mulighet til å få bestilt feiing av fortau og veier på vellets bekostning. Styreleder kontakter kommunene for å be om lastebil til å kaste hageavfall og evt. levere subbus.

 

  1. Årsmøte

Styreleder sender ut innkalling til årsmøte 28. april (i forbindelse med dugnad) for å fastsette kontingent og valg av styre.

 

Det settes på dagsorden hva vi skal gjøre med friområde som gror igjen, kan det være aktuelt å benytte de til frilek hvis det ryddes for kratt. Lyssetting av stier er ønskelig og drøftes på årsmøte.

  1. Barnas dag

Styret jobber for at det skal være barnas dag i 2017, fortrinnsvis høsten og det er ønskelig å arrangere dette sammen med Brekkerød I velforening.

  1. Diverse:

Styret oppfordrer de roder som ennå ikke har rodeleder om å fremme forslag for egnet kandidat. Liste og oversikt finnes på vår hjemmeside.

Styret oppfordrer medlemmene til å melde inn saker og behov til Styret, her kan både Facebook og hjemmesiden www.bvel2.com benyttes.