Velkommen til dugnad lørdag 10. mai 2014 kl 11:00

Styret i Brekkrødvel II ønsker alle velkommen til dugnad lørdag 10. mai. Vi håper på flott dugnadsvær og godt oppmøte for å fremme områdets ve og vel.

Oppmøte for dugnad kl. 11:00 ved krysset midt på feltet.

Innebygd bilde 1

Styret organiserer med containere på området og det legges opp til at alle rydder sine roder for rask og skrot, og at det organiseres kjøring med henger fra oppsamling til container. Containere leveres fredag 9. mai og hentes mandag 12. Dette for å unngå at alt annet enn dugnadsmateriell kastes i disse. Containere er ikke for hageavfall.

Ta med sopekost, rake og spade for de som har – styret har kjøpt inn søppelsekker. Når det gjelder stier og lekeplasser så kommer vi tilbake med mer informasjon etter møtet med kommunen.

Oppmøte for årsmøte og grilling fra kl. 17:00 i Brekkerødlia 21.

Gustav Slåttland har sagt at vi også i år får låne den store grillen. Styret organiserer med innkjøp av kull (tennvæske har vi rikelig igjen av fra i fjor). Alle bringer med seg egen mat og drikke. Det organiseres forskjellige leker og det blir premie til alle barn. Tanken er i år som i fjor at vi griller litt for barna i begynnelsen og etter at det formelle er gjort i form av årsmøtet åpnes det for å sende hjem barn, og fortsette festen for de voksne som har anledning til det.

 

Vennlig hilsen

Styret Brekkerødvel II