Referat styremøte 28.10.2013

Referat fra styremøte i Brekkerød 2 velforening

Mandag 28.10.2013

Sted: Langbrygga 7

Til stede:

  • Formann – Tor Magnus Fagermo
  • Kasserer – Roland Al-harbi
  • Sekretær – Therese Fosshaug Abrahamsen
  • Vara – Silje Lervik
  • Hjemmeside – Per-Arne Jørgensen

Ikke møtt:

  • Vara – Rolf Erik Nordby Sæter

 Saker:

1 sak – Stein Viken kunne sitte som styremedlem.

2 sak – Vi har blitt innformert om asfaltering er utsatt til 2014 pga utbyggning til habo nord på feltet.

3 sak – Lindhaugen og kommunen skal ha et møte i uke 45 ang ferdigstillelse og ov ertakelse av lekeplasser mv.

4 sak – Stein Viken tar kontakt med kommunen ang gangstiene.

5 sak – Therese og Roland fikk ansvaret for å ordne en betalingsplattform ang medlemskontigenten. Det er tatt en avgjørelse på å bruke gratis nettside www.debet.no hvor man skriver ut faktura i dag tirsdag 29.10.13

6 sak – Tor skal skrive et skriv, som forteller at vellet er stiftet og litt informasjon. (oversikt over hvor mange som har fiber. Prøve å få til en rimligere løsning fra telenor. Slik at det er noen goder med å være medlem) sender dette videre til Therese som printer ut, og leverer til alle hustandene.

7 sak – Tor kontakter bank og sjekker opp ang org nr. ( noe som har blitt gjort i dag, og registrering i enhetsregisteret )

8 sak – Per-Arne ordner nettside / e-post adresse. Koster ca 250,- kr året (Per-Arne kunne legge ut dette til medlemskontigenten er innbetalt)

9 sak – Therese skriver inn navn-adresse-tlf-e-post på data. (dette er gjort og sendt til Tor)

10 sak – Det ble vedtatt at vi har 2 faste dugnader i året vår/høst som avsluttes med grillfest. Det ble bestemt at vi skal prøve å få organisert slik at noen hus har ansvar pr lekeplass. Slik at de ikke forfaller mellom dugnadene (såkalte roder).

11 sak – Silje Lervik skal kontakte forman på Brekkerød 1. Prøve å få til en rabattløsning i noen butikker for oss på Brekkerød.

12 sak – Akebakke – langsiktig plan er å prøve å få ordnet en ordentlig akebakke. Men prøve å få til en haste dugnad på en av de lekeplassene det er egnet for aking. Slik at det ikke skjer noen ulykker pga store steiner.

13 sak- Velforeningen har fått inn ønske om juletrefest. Men siden det ikke er noen som har noen forslag på hvor vi kan holde ett slikt arangemang, må vi legge dette til side. pga årstiden.

 

Nytt styremøte- mandag 25.11.13 langbrygga 7 19.30

Nb! Dette må endres da Tor ikke kan den dagen (jeanette er borte på reise). Forslag er mandag 2. Desember 2013 kl. 19:30