DUGNAD LØRDAG 23. APRIL KL. 12:00 – BREKKERØD 2 VELFORENING

Da er det igjen tid for en dugnad på feltet vårt. I år som i fjor er fokuset på fellesområdene.

Det vil bli levert to lastebillass med subbus av Halden kommune (via Lindhaugen) i løpet av fredag 22. april. Subbus vil bli disponert ihht innmeldt behov, og etter befaring av området. Det anmodes om at de som ikke har meldt behov for subbus til gangsti i «sitt» nærområde, snarest gjør det på vår side på Facebook.

Videre blir det satt ut en container på fellesområdet bak garasjene til rekkehusene midt på feltet. Her kastes nedfallstrær og busker fra fellesområdene.

NB! Det er ikke tillatt å kaste privat avfall i denne.

Når dugnaden er over, og det eventuelt er ledig kapasitet i container, tillates privat hageavfall lagt i denne. Det er viktig at det ikke legges noe annet enn trær, greiner og gress etc. i containeren. Dette da denne skal rett til tømmeplass for bio-avfall.

Dugnaden starter kl. 12:00 lørdag 23. april med oppmøte der hvor container er satt ut.

Vi anmoder om at de som stiller til dugnad medbringer det de har av trillebår, spade, rake, kost og lignede. Jobben blir å trille ut subbus på gangveier, rydde bort eventuelle nedfall, koste fortau (der disse ikke sokner til husstand), sjekke og rydde/rake på lekeplassene.
Dersom noen medbringer kaffe, saft, kaker, vafler etc. vil dette bli mottatt med et stort smil 🙂
Da satser vi på et godt oppmøte, godt vær og som vanlig forutsettes det at den hyggelige stemningen som alltid er med oss på disse dugnadene også i år er tilstedeværende.

 

Det er bra medlemmer av korpsfamilien ikke har slike holdninger

 

VELKOMMEN TIL DUGNAD
Hilsen styret i Brekkerødvel 2